So pretty,so smart,such a waste of a young heart.

miercuri, 23 iunie 2010

same same s(h)ame for you

track of the day : Reflection Eternal-Strangers (Paranoid);



Degeaba ai vrea sa incepi ceva nou atunci cand ceva te opreste,indiferent ca e vremea,o anumita chestie peste care treci greu cu vederea,fraierii cu aceleasi pareri de iti vine sa'i calci pe gura,dar nu te consumi tu pt nimic,cica mai poate fii si acea persoana care a inceput sa'si lase amprenta peste tot unde,defapt iti faci tu cararea.
Macar de n'ar ploua,sa iesi asa cum o faci tu de obicei atunci cand ai ganduri asa gramezi si nu poti sa scapi de ele,las' mai bine te intinzi,mai arcuiesti timpanu',si'i dai pe toti dracu',ca pana la urma acolo le este locul.
Cauta un loc de unde sa incepi si ai sa vezi ca nu prea curand ii vei gasi capatul.
Nici nu stii cel il poate face pe un om,sa ajunga la apogeu prin anumite vorbe,sau chiar influenta ta asupra lui,il poate porni sa faca ceea ce nimeni si nimic n'ar fi crezut pana atunci.

''..soarbe din ceaiul vanitatii,incearca sa'i gusti aroma pe deplin,aburii trasformandu'se in termite sufletesti,invadandu'ti corpul in cel mai invizibil mod,esti obligat sa'l hranesti,nu vei putea scapa,e ca si fumul imbibat in haine dupa iesirea din bar ,sau cand expira fum superior in fata ta lasandu'te rece.
Mai ai cateva scari de urcat si totusi iti amintesti ca interiorul apartamentului nu te face sa te simti tocmai ca acasa,e prea banal,nu vintage,cu pereti tapetati si toate cele,e doar banal.Starile de moment iti sunt date de exterior,si un pahar pus la nelocul lui iti decojeste irascibilitatea.
Clanta e inca umeda,probabil n'a avut nevoie de umbrela ca s'o astepte in fata scarii,mai bine te intorci maine dimineata.
Deschizi ochii in fata oglinzii,iti amintesti acea fraza ''renunta,cand vezi ca tot ce ai facut se duce naibii,macar de s'ar fi dus din cauza ta.''
Ti'i s'a racit ceaiul oricum..



Cam foarte nicicum.

3 comentarii:

  1. "Deschizi ochii in fata oglinzii,iti amintesti acea fraza ''renunta,cand vezi ca tot ce ai facut se duce naibii,macar de s'ar fi dus din cauza ta.''
    Ti'i s'a racit ceaiul oricum.."

    Doamne ce imi place fraza asta. Ali

    RăspundețiȘtergere
  2. yaaay merrrsi,scuza'mi intarzierea :)))

    RăspundețiȘtergere