So pretty,so smart,such a waste of a young heart.

vineri, 4 iunie 2010

Confirm file replace

track of the day: UNKLE feat. Gavin Clark - falling stars.

Ce'ai zice de'un schimb permanent de mufa ? Primesti priza gratis.
Cine cacat crezi ca'ti mai asculta tie semi-cuvintele iesite sacadat prin strunga prelucrata la 'suge'o domnie ca bine'i?'
N'avem.Nu azi.Nu pentru tine.Doar pentru noi.Hai stii ca suntem peste tot.Oriunde mergi,calci in cacat si coji de seminte,pe langa flegme si multa scarba,tot suntem.Ca aerul,da'tu esti ca raia.Scapa'ne de tine.Nu ne apartii,nu,si nu te dominam.Nu conteaza ca ti'i se ridica cativa mm de piele cand ne auzi vocea soptind,sau zbierand in unele cazuri,mai cu sila,mai cu ceva intre dinti,tot bine'i.Conteaza evaporarea ta.

''..de ce doar o camera? puteau fi doua,sa faci ture dintr'una intr'alta,mergand haotic.Iar iti place sa simti linoleul ieftin si rahatul printre degete,iar canapeaua plina de praf si nopti pierdute in ea captand orice miscare,geamat,fata trantita in perna de satisfactie,si parul ud ,facandu'l sa nu'ti uite fata de plina multumire niciodata.
Nu te indrepta spre bucatarie,mai stai.Stii ca orice minut conteaza,alta data ti'ai fi dorit sa stati mai mult timp impreuna,si nu pierzandu'l cu tot ce nu'si are locu'.
Hai trage'ti patura pe cap,lumina diminetii nu'ti convine.''

PS: ca de fiecare data,tigara aprinsa se stinge sub ecoul vostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu