So pretty,so smart,such a waste of a young heart.

vineri, 21 mai 2010

Monolog.

''..N'o sa ma mai privesc in oglinda,stiu ca cicatricile nu se vindeca in timp,nu e ca si soarele dupa ploaie,e doar ploaie.Rama de argint a oglinzii se reflecta-n ochi,lumina scurteaza abisul cu fiecare picatura,priveste'i moarta.
Stii ca ma inspaimanta holurile inguste,lungi,mai ales atunci cand in capat nu e nici o lumina.Cand iti simt prezenta,le iubesc.Fobia se transforma in pasiune,am facut o pasiune din asta,nici n'ai crede.
Sterge'ti praful.Esti in ceata mai mereu,nu te vede nimeni clar,aproape niciodata.Unde'ti sunt sentimentele exteriorizate,ia un jeleu.Te va colora in functie de stare,iar eu vreau sa fii rosu,mov si albastru.Rosu simbolizand dragostea pe care ti'o port dar se face gri atunci cand 'N'o spui' si ma demoralizeaza complet,Mov'ul nimic altceva decat independenta de care nu vei putea scapa,dar o sa te vindec,tu nu esti facut pentru a te consuma fara mine,albastru?hmm,starile dezolante,mare,'ganduri de mare,ganduri de noi'.
Am un comportament foarte delasator,incredibil de frustrant,si pe langa toate astea se mai adauga si ce ma faci tu sa fiu,estompandu'le pe toate,asa ca o masca.
N'as vrea ca odata si odata sa regret faptul ca nu ma las modelata asa dupa cuvinte,fapte,dar percep ca vom face un duo incredibil fara limite.
Senzatii da,voi face ca inima sa iti pulseze fin ca un motor de Aston Martin 77,si temperatura sa creasca brusc iar tu sa fii in transa.Sa ramai asa,astfel nu vei mai suporta partea negativa,caci cea pozitiva o stii deja,partial..''

8 comentarii: